Fırında Sucuklu ve Kaşarlı Mantar (2 Kişilik)
Malzemeler
Maret Boncuk Sucuk ½ paket
SEK Kaşar Peyniri (Rendelenmiş) 150 g
SEK Tereyağı 1 y.kşğ.
Mantar (iri boy) 12 adet
Yeşil biber 3 adet
Kapya biber 1 adet
Tuz Yeterince
Karabiber Yeterince
Taze fesleğen 2-3 yaprak
Hazırlanışı
1. Sucuğu, yeşil biberi ve kapya biberi küçük küpler halinde doğrayın.
2. 12 adet iri boy mantarı, sap kısımlarını ayırarak fırın kabına dizin. İçlerine 1 yemek kaşığı tereyağını paylaştırıp, çok az tuz ve karabiber ekleyin.
3. Bir kasede doğranmış biberleri ve sucuğu rendelenmiş kaşar peyniriyle karıştırın. Mantarları hazırladığınız bu malzemeyle doldurun. Önceden 200 oC ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.