Barbekü Soslu Sucuk Hamburger ve Körili Patates Kızartması Acı Domates Soslu Acılı Sucuk Quesadilla Kokteyl Soslu Sucuk Şiş ve Patlıcan Beğendi Hardal Soslu Sucuk Sandviç ve Izgara Taze Patates Brokoli ve Sucuklu Tartolet Roll Ekmek İçinde Sucuklu Yumurta Sucuklu ve Kabaklı Ev Pizzası Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek Fırında Sucuklu Mantar
Fırında Sucuklu ve Kaşarlı Mantar (2 Kişilik)
Malzemeler
Maret Boncuk Sucuk | ½ paket |
SEK Kaşar Peyniri (Rendelenmiş) | 150 g |
SEK Tereyağı | 1 y.kşğ. |
Mantar (iri boy) | 12 adet |
Yeşil biber | 3 adet |
Kapya biber | 1 adet |
Tuz | Yeterince |
Karabiber | Yeterince |
Taze fesleğen | 2-3 yaprak |
Hazırlanışı
1. Sucuğu, yeşil biberi ve kapya biberi küçük küpler halinde doğrayın.
2. 12 adet iri boy mantarı, sap kısımlarını ayırarak fırın kabına dizin. İçlerine 1 yemek kaşığı tereyağını paylaştırıp, çok az tuz ve karabiber ekleyin.
3. Bir kasede doğranmış biberleri ve sucuğu rendelenmiş kaşar peyniriyle karıştırın. Mantarları hazırladığınız bu malzemeyle doldurun. Önceden 200 oC ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
2. 12 adet iri boy mantarı, sap kısımlarını ayırarak fırın kabına dizin. İçlerine 1 yemek kaşığı tereyağını paylaştırıp, çok az tuz ve karabiber ekleyin.
3. Bir kasede doğranmış biberleri ve sucuğu rendelenmiş kaşar peyniriyle karıştırın. Mantarları hazırladığınız bu malzemeyle doldurun. Önceden 200 oC ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.