Barbekü Soslu Sucuk Hamburger ve Körili Patates Kızartması Acı Domates Soslu Acılı Sucuk Quesadilla Kokteyl Soslu Sucuk Şiş ve Patlıcan Beğendi Hardal Soslu Sucuk Sandviç ve Izgara Taze Patates Brokoli ve Sucuklu Tartolet Roll Ekmek İçinde Sucuklu Yumurta Sucuklu ve Kabaklı Ev Pizzası Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek Fırında Sucuklu Mantar
Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek (2 Kişilik)
Malzemeler
Maret Geleneksel Sucuk | 1 paket |
SEK Kaşar Peyniri (Rendelenmiş) | 150 g |
SEK Tereyağı | 1,5 y.kşğ. |
Çarliston biber | 2 adet |
Kapya biber | 2 adet |
Ekmek | 1 adet |
Hazırlanışı
1. Sucuğu dilimleyin. Çarliston biberi küçük küçük doğrayın. 1 adet Kapya biberin etli kısımlarını ayırıp küçük küçük doğrayın.
2. Bir kabın içinde sucukları ve doğradığımız biberleri koyun. Üzerine rendelenmiş kaşar ve tereyağını ekleyerek karıştırın.
3. Ekmeğin üzerinde çapraz şekilde derin yarıklar olacak şekilde kesin. Alt tarafını kesmemeye dikkat edin.
4. Kestiğiniz ekmeği bir fırın kabına koyun ve yarıkların içini karışımla doldurun. 200 oC ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
2. Bir kabın içinde sucukları ve doğradığımız biberleri koyun. Üzerine rendelenmiş kaşar ve tereyağını ekleyerek karıştırın.
3. Ekmeğin üzerinde çapraz şekilde derin yarıklar olacak şekilde kesin. Alt tarafını kesmemeye dikkat edin.
4. Kestiğiniz ekmeği bir fırın kabına koyun ve yarıkların içini karışımla doldurun. 200 oC ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.