Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek (2 Kişilik)
Malzemeler
Maret Geleneksel Sucuk 1 paket
SEK Kaşar Peyniri (Rendelenmiş) 150 g
SEK Tereyağı 1,5 y.kşğ.
Çarliston biber 2 adet
Kapya biber 2 adet
Ekmek 1 adet
Hazırlanışı
1. Sucuğu dilimleyin. Çarliston biberi küçük küçük doğrayın. 1 adet Kapya biberin etli kısımlarını ayırıp küçük küçük doğrayın.
2. Bir kabın içinde sucukları ve doğradığımız biberleri koyun. Üzerine rendelenmiş kaşar ve tereyağını ekleyerek karıştırın.
3. Ekmeğin üzerinde çapraz şekilde derin yarıklar olacak şekilde kesin. Alt tarafını kesmemeye dikkat edin.
4. Kestiğiniz ekmeği bir fırın kabına koyun ve yarıkların içini karışımla doldurun. 200 oC ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.