Barbekü Soslu Sucuk Hamburger ve Körili Patates Kızartması Acı Domates Soslu Acılı Sucuk Quesadilla Kokteyl Soslu Sucuk Şiş ve Patlıcan Beğendi Hardal Soslu Sucuk Sandviç ve Izgara Taze Patates Brokoli ve Sucuklu Tartolet Roll Ekmek İçinde Sucuklu Yumurta Sucuklu ve Kabaklı Ev Pizzası Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek Fırında Sucuklu Mantar
Salamlı Patates Salatası (2 Kişilik)
Malzemeler
Maret Fıstıklı Salam | ½ paket |
Tat Közlenmiş Kırmızı Biber | 2 adet |
Tat Salatalık Turşusu | 8-10 adet |
Tat Hardal | 1 t.kşğ. |
Taze patates | 500 g |
Karışık yeşillik | ½ demet |
(roka, semizotu, taze nane, maydanoz, fesleğen vb.) | |
Limon | ½ adet |
Zeytin ezmesi | 1 t.kşğ. |
Zeytinyağı | Yeterince |
Hazırlanışı
1. Patatesleri üzerini geçecek kadar suyla 25 dakika haşlayın. Sos için derin bir kaba limonun suyunu sıkın, üzerine zeytin ezmesi ve hardal ekleyip çırpın. Karıştırmaya devam ederken üzerine 4 yemek kaşığı zeytinyağını yavaş yavaş ekleyin.
2. Turşuları iri iri doğrayın. Kırmızı biberi doğrayın. Fıstıklı salamı ince şeritler halinde doğrayın. Haşladığınız papatesleri soyup irice doğrayın.
3. Patatesleri derin bir kaba alıp üzerine sosu dökün ve karıştırın. Salatalık turşusu, közlenmiş biber ve salamı da ekleyip yeniden karıştırın. En son, doğranmış karışık yeşilliği de ekleyip bütün malzemeyi tekrar karıştırın.
2. Turşuları iri iri doğrayın. Kırmızı biberi doğrayın. Fıstıklı salamı ince şeritler halinde doğrayın. Haşladığınız papatesleri soyup irice doğrayın.
3. Patatesleri derin bir kaba alıp üzerine sosu dökün ve karıştırın. Salatalık turşusu, közlenmiş biber ve salamı da ekleyip yeniden karıştırın. En son, doğranmış karışık yeşilliği de ekleyip bütün malzemeyi tekrar karıştırın.