Barbekü Soslu Sucuk Hamburger ve Körili Patates Kızartması Acı Domates Soslu Acılı Sucuk Quesadilla Kokteyl Soslu Sucuk Şiş ve Patlıcan Beğendi Hardal Soslu Sucuk Sandviç ve Izgara Taze Patates Brokoli ve Sucuklu Tartolet Roll Ekmek İçinde Sucuklu Yumurta Sucuklu ve Kabaklı Ev Pizzası Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek Fırında Sucuklu Mantar
Kokteyl Soslu Sucuk Şiş ve Patlıcan Beğendi (2 Kişilik)
Malzemeler
Maret Vakumlu Geleneksel Sucuk | ¼ kangal |
Renkli biber (küp doğranmış) | 2 adet |
Çeri domates | 8 adet |
Kabak (yeşil kısmı küp doğranmış) | 1 adet |
Çöp şiş | 4 adet |
Beğendi için: | |
Patlıcan | 3 adet |
Tereyağı | 1 y.kşğ. |
Un | 1 y.kşğ. |
Süt | 1 s.bardağı |
Kaşar peyniri (rendelenmiş) | 1 y.kşğ. |
Tuz | Yeterince |
Karabiber | Yeterince |
Kokteyl sos için: | |
Ketçap | 2 y.kşğ. |
Mayonez | 3 y.kşğ. |
Hardal | ½ y.kşğ. |
Martini Dry (Vermut) | 1 kapak |
Misket limonu | ½ adet |
Tuz | Yeterince |
Karabiber | Yeterince |
Hazırlanışı
1. Beğendi için: Patlıcanları közleyin, soyun ve ince ince dilimleyin. Bir tencerede tereyağını eritin. Patlıcanları ilave edip bir süre pişirin. Unu ekleyin ve kavurun. Sütü de ilave edip koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp kaşar peynirini, tuzu ve karabiberi ekleyin.
2. Kokteyl sos için: Gerekli olan bütün malzemeleri karıştırın.
3. Renkli biberleri ve kabağı kaynar tuzlu suda haşlayıp buzlu suya çıkararak ön pişirme yapın.
4. Sucukları doğrayın.
5. Şişlere sucuk, kabak, biber ve çeri domates dizerek mangalda pişirin.
6. Sos ve beğendi ile servis edin.
2. Kokteyl sos için: Gerekli olan bütün malzemeleri karıştırın.
3. Renkli biberleri ve kabağı kaynar tuzlu suda haşlayıp buzlu suya çıkararak ön pişirme yapın.
4. Sucukları doğrayın.
5. Şişlere sucuk, kabak, biber ve çeri domates dizerek mangalda pişirin.
6. Sos ve beğendi ile servis edin.