Barbekü Soslu Sucuk Hamburger ve Körili Patates Kızartması Acı Domates Soslu Acılı Sucuk Quesadilla Kokteyl Soslu Sucuk Şiş ve Patlıcan Beğendi Hardal Soslu Sucuk Sandviç ve Izgara Taze Patates Brokoli ve Sucuklu Tartolet Roll Ekmek İçinde Sucuklu Yumurta Sucuklu ve Kabaklı Ev Pizzası Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek Fırında Sucuklu Mantar
Pastırma ve Cheddar Peynirli Kaserol (10 Kişilik)
Malzemeler
Maret Pastırma | 300 g |
Soğan (ince doğranmış) | 1 adet |
Cheddar peyniri (dilimlenmiş) | 150 g |
Mozzarella peyniri (dilimlenmiş) | 150 g |
Beyaz peynir (dilimlenmiş) | 150 g |
Yumurta | 5 adet |
Süt | 200 ml |
Tost ekmeği (küp doğranmış) | 8 dilim |
Hardal | 1 y.kşğ. |
Muskat cevizi | Yeterince |
Tuz | Yeterince |
Karabiber | Yeterince |
Zeytinyağı | Yeterince |
Hazırlanışı
1. Soğanı zeytinyağında soteleyin ve kenara alın. Aynı tavada ekmekleri kızartın.
2. Fırın tepsisini yağlayın. Ekmeğin bir kısmını serpin. Üzerine peynirlerin ve soğanın bir kısmını serpin ve tekrar ekmek, soğan ve peynirleri dizin.
3. Süt, yumurta, hardal, muskat cevizi, tuz ve karabiberi çırpıp tepsiye dökün ve 10 dk dinlendirin. Önceden 180oC ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
2. Fırın tepsisini yağlayın. Ekmeğin bir kısmını serpin. Üzerine peynirlerin ve soğanın bir kısmını serpin ve tekrar ekmek, soğan ve peynirleri dizin.
3. Süt, yumurta, hardal, muskat cevizi, tuz ve karabiberi çırpıp tepsiye dökün ve 10 dk dinlendirin. Önceden 180oC ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.