Dana Jambon ve Kaşarlı Krep (4 Kişilik)
Dana Jambon ve Kaşarlı Krep
Malzemeler
Maret Dana Jambon (dilimlenmiş) 200 g
Kaşar peynir (rendelenmiş) 100 g
Zeytinyağı yeterince
Maydanoz (kıyılmış) 3 dal
Tuz Yeterince
Karabiber Yeterince
Krep hamuru için:
Yumurta 2 adet
Süt 1 s.brd.
Su 0,5 s.brd.
Un 1 s.brd.
Kabartma tozu 1 paket
Vanilya (toz) 1 tutam
Hazırlanışı
1. Krep için gereken malzemeyi çırpma teliyle çırpın. Bir teflon tavada zeytinyağını ısıtın. Hamuru azar azar döküp krepleri pişirin.
2. Pişirdiğiniz krepleri tavaya alın; bir tarafına jambon, kaşar peyniri, maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip kapatın. Kaşar eriyinceye kadar ısıtın ve servis edin.