Barbekü Soslu Sucuk Hamburger ve Körili Patates Kızartması Acı Domates Soslu Acılı Sucuk Quesadilla Kokteyl Soslu Sucuk Şiş ve Patlıcan Beğendi Hardal Soslu Sucuk Sandviç ve Izgara Taze Patates Brokoli ve Sucuklu Tartolet Roll Ekmek İçinde Sucuklu Yumurta Sucuklu ve Kabaklı Ev Pizzası Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek Fırında Sucuklu Mantar
Dana Jambon ve Kaşarlı Krep (4 Kişilik)
Malzemeler
Maret Dana Jambon (dilimlenmiş) | 200 g |
Kaşar peynir (rendelenmiş) | 100 g |
Zeytinyağı | yeterince |
Maydanoz (kıyılmış) | 3 dal |
Tuz | Yeterince |
Karabiber | Yeterince |
Krep hamuru için: | |
Yumurta | 2 adet |
Süt | 1 s.brd. |
Su | 0,5 s.brd. |
Un | 1 s.brd. |
Kabartma tozu | 1 paket |
Vanilya (toz) | 1 tutam |
Hazırlanışı
1. Krep için gereken malzemeyi çırpma teliyle çırpın. Bir teflon tavada zeytinyağını ısıtın. Hamuru azar azar döküp krepleri pişirin.
2. Pişirdiğiniz krepleri tavaya alın; bir tarafına jambon, kaşar peyniri, maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip kapatın. Kaşar eriyinceye kadar ısıtın ve servis edin.
2. Pişirdiğiniz krepleri tavaya alın; bir tarafına jambon, kaşar peyniri, maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip kapatın. Kaşar eriyinceye kadar ısıtın ve servis edin.