Barbekü Soslu Sucuk Hamburger ve Körili Patates Kızartması Acı Domates Soslu Acılı Sucuk Quesadilla Kokteyl Soslu Sucuk Şiş ve Patlıcan Beğendi Hardal Soslu Sucuk Sandviç ve Izgara Taze Patates Brokoli ve Sucuklu Tartolet Roll Ekmek İçinde Sucuklu Yumurta Sucuklu ve Kabaklı Ev Pizzası Sucuklu ve Kaşarlı Ekmek Fırında Sucuklu Mantar
Macar Salam ve Ispanak Köklü Volovan (6 Kişilik)
Malzemeler
Maret Macar Salam (küp doğranmış) | 100 g |
Milföy hamuru | 12 adet |
Ispanak kökü | 6 adet |
Mozzarella (rendelenmiş) | 50 g |
Dereotu (kıyılmış) | 3 dal |
Yumurta sarısı | 1 adet |
Tuz | Yeterince |
Karabiber | Yeterince |
Zeytinyağı | Yeterince |
Hazırlanışı
1. Milföy hamurlarını yuvarlak kalıp ya da su bardağıyla kesin. Kesilen yuvarlak hamurların 6 tanesini, 1 cm daha küçük bir kalıpla ya da çay bardağıyla kesin ve içlerini çıkartın. Yumurta sarısı sürerek iki hamuru birleştirin. Tekrar yumurta sarısı sürüp 180oC'de kızarıncaya kadar fırınlayın.
2. Ispanak kökünü haşlayıp soğutun, sıkın ve dilimleyin.
3. Bir tavaya zeytinyağını koyun ve ıspanak kökü ile salamı soteleyin. Tuz, karabiber ve dereotu ilave edin.
4. Bu harcı volovanların içine doldurun, en üste rendelenmiş mozzarella koyup peynir eriyinceye kadar tekrar fırınlayın.
2. Ispanak kökünü haşlayıp soğutun, sıkın ve dilimleyin.
3. Bir tavaya zeytinyağını koyun ve ıspanak kökü ile salamı soteleyin. Tuz, karabiber ve dereotu ilave edin.
4. Bu harcı volovanların içine doldurun, en üste rendelenmiş mozzarella koyup peynir eriyinceye kadar tekrar fırınlayın.