Geleneksel Sucuk
Geleneksel Fermente Sucuk
Kayseri sucuğunun nefis baharatları ve Afyon sucuğunun yumuşak mozaik yapısı Geleneksel Sucuk’ta bir arada!

Maksimum lezzet için, Kastamonu’nun meşhur sarımsağı ve Kayseri’nin dillere destan çemeniyle hazırlanan Geleneksel Sucuk, eşsiz aromasını kazanması için doğal bağırsak kullanılarak ve özel fermentasyon süreci uygulanarak üretiliyor.

Besin Değerleri Tablosu
Besin ve Enerji Değerleri (100 g için)
Protein : 16g
Yağ : 40g
Karbonhidrat : 2g
Enerji : 432 Kcal/1786 Kj
Açık Geleneksel Sucuk
Kayseri sucuğunun nefis baharatları ve Afyon sucuğunun yumuşak mozaik yapısı Geleneksel Sucuk’ta bir arada!

Maksimum lezzet için, Kastamonu’nun meşhur sarımsağı ve Kayseri’nin dillere destan çemeniyle hazırlanan Geleneksel Sucuk, eşsiz aromasını kazanması için doğal bağırsak kullanılarak ve özel fermentasyon süreci uygulanarak üretiliyor.

Besin Değerleri Tablosu
Besin ve Enerji Değerleri (100 g için)
Protein : 16g
Yağ : 40g
Karbonhidrat : 2g
Enerji : 432 Kcal/1786 Kj