Ulusal Sertifikalar
Maret’te, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Kırmızı Et ve Et Ürünleri Üretim Tesisleri’nin Kuruluş, Açılış, Çalışma, Denetleme Usul Ve Esaslarına Dair Yönetmelik ile 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda Ve Yem Kanunu ve buna bağlı Yönetmelikler ile Türk Gıda Kodeksi Tebliğlerine uygun olarak üretim yapılmaktadır.
Maret, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TSEN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve FSCC 22000: Versiyon 3 Gıda Güvenliği Sertifikası’na sahiptir.
Maret, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TSEN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve FSCC 22000: Versiyon 3 Gıda Güvenliği Sertifikası’na sahiptir.